Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mhbasese/sites/svedentra.se/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1115

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mhbasese/sites/svedentra.se/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1152

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mhbasese/sites/svedentra.se/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1156

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mhbasese/sites/svedentra.se/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1178

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mhbasese/sites/svedentra.se/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2826

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mhbasese/sites/svedentra.se/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2833

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mhbasese/sites/svedentra.se/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2846
Vi erbjuder nu grangolv | Sveden Trä
 

Vi erbjuder nu grangolv

DalaFloda Golv erbjuder nu massiva grangolv

DalaFloda Golv har kompletterat sitt redan breda sortiment med ett massivt grangolv i dimension 25×137 mm. Det levereras nertorkat till ca 10 % fuktkvot och finns med släthyvlad yta som SoftSpruce eller strukturborstad som HardSpruce.

Som standard finns de i kulörerna Sand, Dolomit och Pearl men även som obehandlad.

Granen är ett ljust träslag utan kärnrodnad, men med fler, oftast mindre kvistar än furan. Passar när det är en ljus, skandinavisk känsla man eftersträvar.