Ekgolv

Ekgolv

Visste du att förr i tiden var det förbjudet för den vanlige mannen att hugga ner Ek? Ek trädet ansågs nämligen vara konungens egendom och det var strängt förbjudet att hugga ner trädet utan hans tillåtelse.

Ek till alla

Tack och lov gäller inte denna regel längre och du behöver inte längre smyga för att få det där ekgolvet du alltid drömt om. Det är helt enkelt, enkelt att njuta av detta kungliga trädslag idag. Våra ekgolv görs endast av noga utvalda ekar och framställs sedan med omsorg. Ekarna som våra golv är gjorda på är importerade från runtom i Europa, där de har fått växa sig starka i nästan etthundra år.

Ett golv med personlighet

Våra massiva trägolv i ek kan förvandla ett helt rum, ge det en helt nytt lyster, en ny karaktär och nya dimensioner. Vi erbjuder ekgolv i flera olika färger, toner och strukturer. Ljusa toner som lyser upp, naturliga träfärger som lugnar eller mörka färger för en mer dramatisk effekt.

Ett golv för livet

Våra ekgolv är behandlad för att tåla det slitage som annars kan förekomma på trägolv. Precis som eken är detta golv framställt för att överleva och hålla. Då vi använder oss av trä av högsta kvalité är våra trägolv även enkla att underhålla.

Ett golv för dig

Är du ute efter ett stilrent, ljust golv med en slät känsla för den där trendiga öppna planlösningen, eller kanske ett mörkt träd med mer kvistar och struktur för en mer klassisk look? Oavsett smak så finns det ett golv som matchar din personliga smak. Vi på Sveden Trä gör vårt yttersta för att erbjuda dig ekgolv i flera olika varianter för att du ska hitta det golv som passar just dig- så att du också kan få känna dig som en kung!

 
Ekgolv
 
 

Montering och skötsel

Ladda ner våra pdf-guider för montering och skötsel av ditt golv.