Parkettgolv furu

Parkettgolv furu

Furu är det virke som vi får från tallen och om det är något som kan sägas om detta virke så är det att det är tåligt. En tall kan växa sig över 35 meter hög och bli mer än 650 år gammal. Genom att skapa ett golv av tall- av furu- kan vi utlova ett golv gjort på det allra bästa av träslag. Med vårt svenska furu får du ett golv av hög kvalité och som, liksom tallen, överlever det mesta.

För alla hem och lägen

Det är inte konstigt att massiva trägolv av furu är bland det mest populära och omtyckt i Sverige. Idag är ett furugolv en självklarhet i många hem på grund av dess tålighet. Oavsett vart i vårt avlånga land du befinner dig och oavsett vilken situation du lever i så är ett furugolv ett stadigt golv att stå på. Golvet är behandlat på ett sätt som gör det enkelt att ta hand om och underhålla och vi lovar att detta trägolv kan överleva slitaget som kommer med ett aktivt liv.

Populära golv för alla

Att furugolvet är ett av Sveriges mest populära golv kan bero på att det är ett väldigt flexibelt golv. Oavsett stil och smak så finns det ett furugolv som passar dig. Vare sig du söker efter dramatiska effekter, stilrena ytor, eller traditionella designer finns det ett trägolv för dig bland våra furugolv. Hos oss hittar du en bred variation av färger och strukturer som gör sig bra i alla sorters rum. Vi kan med stolthet garanterat att i vårt sortiment finns ett golv som passar alla syften och stilar. Men viktigast av allt är att oavsett vilket furugolv du väljer kan du vara säker på att du har gjort ett bra, hållbart val.

 
Parkettgolv Furu
 
 

Montering och skötsel

Ladda ner våra pdf-guider för montering och skötsel av ditt golv.