Är du intresserad av att

Jobba med oss?

På Sveden Trä ser vi en fortsatt hög tillväxt och vi rekryterar löpande ny kompetens. Vi är idag cirka 150 medarbetare, där alla fyller en viktig funktion för vår verksamhet. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss?

LEDIGA TJÄNSTER

Sveden Trä
Sveden Trä är ett företag som präglas av tradition och historia, där den lokala förankringen format verksamheten. Möjligheten att leva och arbeta i hjärtat av Dalarna är en stark drivkraft. Bolaget omsätter 800 mkr och sysselsätter idag ca 150 personer.

Med utgångspunkt från Sågverket i Rågsveden produceras 175.000m3 sågade trävaror per år i både furu och gran – där den största delen av råvaran kommer från skogsägare i Västerdalarna och dess närområde.

Av de sågade trävarorna vidareförädlas ca 60 000 m3 genom hyvling, ytbehandling och impregnering. Våra produktionsanläggningar finns förutom i Rågsveden även i Malung, Vansbro och Mockfjärd och består av våra undervarumärken Dalalist och DalaFloda Golv.

Handelsgruppen
Handelsgruppen Bygg & Järn driver åtta butiker inom Sveriges största bygg och järnhandelskedja BOLIST på orterna Idre, Sälen, Malung, Vansbro, Leksand, Hällefors, Ekshärad och Sunne. Bolaget omsätter drygt 300 mkr och sysselsätter cirka 60 medarbetare. Ledning, administration och IT är placerade vid enheten i Malung.

Bolagen delar idag en del resurser, såsom vissa ledningsfunktioner och infrastruktur/IT. Med anledning av fortsatt hög tillväxt inom båda bolagen samt planerade investeringsprojekt inom infrastruktur, system och IT har vi ett behov av att utöka vår organisation med en erfaren kollega inom området.

Som IT-specialist ingår du i vårt IT-team där den gemensamma uppgiften är att säkerställa att organisationerna har väl fungerande IT-infrastruktur. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av exempelvis IT-processer, affärssystem, projektledning, säkerhet, kvalificerade kunskaper inom nätverk eller annan inriktning som kan vara värdefull för vår organisation. Ingen kan allt och vi samarbetar därför idag med olika aktörer för att utveckla verksamheten och vi tror att du kommer att tillföra spetskompetens i någon eller några av de delar som vi idag behöver externa resurser för att hantera.

Du är delaktig i utvecklingen av bolagens strategier gällande IT, ERP och andra frågor relaterade till system och infrastruktur.

Du blir anställd av Sveden Trä, men arbetet kommer i vissa delar att ske inom hela organisationen. Detta innebär att arbetet i viss omfattning kan komma att inkludera de enheter som ägs av Handelsgruppen. Huvudsaklig utgångsplacering blir vid vår största enhet i Äppelbo.

Tjänsten omfattar heltid och kommer, efter provanställning, att omfatta en tillsvidareanställning.

Ansök senast 2023-06-16, tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare information om tjänsten kontakta vice VD Christer Paunia, 010-471 91 88

Välkommen med ansökan med personligt brev, CV och förväntad lönenivå via mail till christer.paunia@svedentra.se

Spontanansökan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.