Är du intresserad av att

Jobba med oss?

På Sveden Trä ser vi en fortsatt hög tillväxt och vi rekryterar löpande ny kompetens. Vi är idag cirka 150 medarbetare, där alla fyller en viktig funktion för vår verksamhet. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss?

Vi är stolta över våra medarbetare och deras engagemang och passion. Vår personal har en mångfald av erfarenheter och kunskaper som gör oss till de vi är. Hos oss blir teamkänsla och samarbete viktigt och varje medarbetare är med och skapar helheten.

Vi tror på en hälsosam arbetsmiljö och erbjuder våra medarbetare en bra balans mellan arbete och privatliv. Samtidigt investerar vi i kompetensutveckling och unika förmåner och tror på ett hållbart samhälle och arbetar därför aktivt med att utveckla vårt miljöarbetet samtidigt som vi engagerar oss lokalt.  

Att jobba med oss innebär möjligheten att utvecklas och växa tillsammans. Vi är alltid öppna för nya idéer och initiativ samt arbetar ständigt med att förbättra oss själva och vår verksamhet. Vi söker medarbetare som vill vara med på resan och som delar vårt engagemang. Är det du?

Lediga Tjänster

Just nu söker vi inte någon specifik kompetens, men du är välkommen att lämna in en spontanansökan.

Spontanansökan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.