Läs mer om våra

Produkter och tjänster

 Den furu och gran som vuxit i vårt omland, blivit omhändertagen av skogsägare och vidareförädlad på någon av våra anläggningar utgör stommen för vår verksamhet..

Trävaror

Våra trävaror kommer från ansvarsfullt skogsbruk och sågas, hyvlas och behandlas på våra anläggningar innan de når ditt projekt. 

Vi ser också till att de biprodukter som blir till under vår sågverksprocessen återanvänds. 

Specialtillverkning

Vi kan trä. Ingen förfrågan är för stor eller liten. Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt projekt.

Listen är den sista detaljen som gör rummet komplett. Den fogar samman tak, golv och väggar till en fungerande helhet. Ibland är den bästa listen den du inte ser, den som smälter in och lyfter fram rummets övriga egenskaper. Ibland är den bästa listen den dramatiska, den som tar för sig och sätter tonen på hela rummet. Du avgör vilken list som passar dig bäst.

DalaFloda har allt ifrån klassiska golv till de mer moderna, ett brett sortiment gör att det finns något för alla rum och stilar. Golven är valda med omsorg och noggrant behandlade vilket gör DalaFlodas tillverkning av trägolv till ett hantverk. Med sin moderna teknik, erfarenhet och skicklighet tillverkar DalaFloda trägolv av högsta kvalitet.

SKOG

Att äga och förvalta skog kommer med glädje och ansvar. Vi på Sveden Trä vill underlätta för dig som skogsägare och stöttar dig gärna i hanteringen av din skog för bästa avkastning för såväl dig själv som miljön.

Visste du att

Vi på Sveden Trä är snart kommer att lansera en unik produkt på marknaden? 

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.