Peter firar 25 år inom koncernen

Måndagen den 14e augusti delades den 36:e guldklockan ut inom Sveden Trä. Mottagare av klockan var Peter Backlund, idag ansvarig för IT och Adminsitration på Sveden Träs systerföretag Handelsgruppen Bygg & Järn som består av åtta stycken butiker inom Bolist-kedjan. Peters resa inom företaget har präglats av förändring och utveckling – och det är det som Peter menar är en av de största anledningarna till att han har blivit kvar så länge.

Läs gärna mer om uppvaktandet:
Peter Backlund – en viktig person bakom framgångarna hos Sveden Trä och Handelsgruppen – Siljan News
Delar ut guldklockor och investerar för 50 miljoner i ny teknik – Falu-Kuriren (falukuriren.se)

*
På Bild: Conny Blixt, Peter Backlund, Per-Erik Andersson.

 

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.