Välkommen på skogsdag – 30e september 2023

Välkommen till en dag i skogens tecken vid sågverket i Rågsveden, Äppelbo. Kom och prata skog och allt som hör till med oss och några av våra partners på plats. Vi bjuder på enklare mat från Jockes Vedeldade, fika och massvis med kunskap, tips och inspiration.

På plats kommer du bland annat att kunna se gallringskördaren i drift, besöka vår nya mätstation, träffa Ferry Svahn samt träffa några av våra partners. Området håller öppet mellan 10-14, klockan 13.00 bjuder Ferry på timbersports-show.

 

Partners på plats:
Skogstyrelsen
Handelsbanken
Bolist Handelsgruppen
Anders Traktorservice
Älvdalens utbildningscentrum
Skogma

 

NÄR: 30e september klockan 10-14
VAR: Sveden Trä, Rågsveden – Äppelbo.
HUR: Fritt inträde – varmt välkommen!

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.