Framgång på BOLIST leverantörsmässa

Mässor skapar möjlighet för att utveckla relationen med såväl nya som befintliga kunder. Samtidigt öppnar det också upp för att presentera produkter och innovationer samt utbyta kunskap. Förra veckan var några av våra medarbetare iväg på mässa, och de kom hem med pris för årets monter. SUPERKUL. Den aktuella mässan var en leverantörsmässa för BOLIST. För vår del låg huvudfokus på att utveckla relationen med våra bolistare. Det resulterade i att vi skapade en monter som var välkomnande och hemtrevlig, där dialog och kunskapsöverföring fann en naturliga plats. Samtidigt kompromissade vi inte med exponeringen av våra produkter.

Det visade sig att vår vision ledde till ett vinnande koncept. Den respons vi fått är vi enormt tacksamma för, och vi vill påminna om att detta inte är ett fåmansjobb. Vi vill därför passa på att tacka alla kollegor som gjort det här möjligt. Vi vill också tacka alla BOLIST-medlemmar, mestergruppen och övriga leverantörer som bidrog till att mässan blev så pass bra som den blev.

Montern:

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.