Impregneringsanläggningen är invigd

I tisdags firade vi en stor milstolpe hos Sveden Trä – invigningen av vår nya, helautomatiserade impregneringsanläggning! Det var en dag fylld med glädje, gemenskap och framtidstro. Vi vill rikta ett stort tack till alla deltagare och partners som gjorde dagen möjlig.

Den nya impregneringsanläggningen är en del av de omfattande investeringar som Sveden Trä har gjort de senaste åren. Totalt har det hittills investerat cirka 300 miljoner kronor i verksamheten för att säkerställa att vi fortsätter vara en ledande aktör inom träindustrin. Dessa investeringar speglar vårt långsiktiga engagemang.

Invigningen av impregneringneringsanläggningen markerar en ljus framtid för Sveden Trä. Med varje steg vi tar, är vi fast beslutna att fortsätta leverera produkter av högsta kvalitet, samtidigt som vi arbetar mot en mer hållbar och innovativ framtid. Återigen, ett stort tack till alla som har varit med och gjort denna dag minnesvärd.

 

Fotograf: Anna Svensson, Ögonblick Media.

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.